Klusdag 2 oktober 2021

Gepubliceerd door Hart van Voorkoop op

De zomer stuiptrekt en het najaar komt dichterbij.Dat betekent:

  • Dat je op de velden nog de laatste bessen kunt plukken (vooral bramen!!) en ook nog bloemen van de plukvelden
  • Dat de tuinders op Tuinhart druk aan het oogsten zijn
  • Maar ook dat het onkruid meegroeit met al het moois en lekkers.

Werkzaamheden Speelhart
Voordat het echt donker en nat wordt willen we nog graag minstens één keer de bewoners van Voorkoop uit hun huizen halen om gezellig te kletsen en koffie te drinken terwijl de handen ondertussen onderhoud aan de velden doen.Met name op Speelhart dreigt het onkruid de bessenstruiken te overwoekeren en maken de distels het spelen voor kinderen niet leuk meer.

Werkzaamheden Tuinhart
Maar ook op Tuinhart speelt dat. En daar moet nog één klein stukje van het pad door het veld worden aangelegd. Afgegraven is er al, de stoep-banden liggen klaar, zand is er. Alleen wat handjes om het laatste werk te doen.Daarom: kom weer gezellig naar buiten op zaterdag 2 oktober. We starten om 10 uur.Heb je een of een paar uurtjes over, neem dan je tuinhandschoenen en je gereedschap in je groene vingers en kom gezellig tuinieren.

Aanmelden
Graag doorgeven of je erbij kunt zijn, dan kunnen wij daar met koffie/thee (en iets lekkers!!) rekening mee houden. hartvanvoorkoop@gmail.com