Ambachtelijk gebak waar je een lekker gevoel aan overhoud!

Gepubliceerd door Hart van Voorkoop op

Ook eens wat anders dan het standaard koekje bij de koffie? Koop dan heerlijke ambachtelijke appelgebakken van GerryGebak waarmee een goed doel wordt gesteund.

Uit onze wijk komt een mooie actie, van Gerry. Gerry is een trotse (groot)ouder van 2 kinderen en 5 kleinkinderen en prijst zichzelf, samen met haar man, gelukkig dat ze zo’n liefdevol gezin hebben en bovenal dat ze allemaal gezond zijn. “Dan realiseer je je maar weer eens te meer als je een TV-programma ziet over het Prinses Maxima Centrum. Voor mij de reden om deze actie te starten. ” Gerry bakt heerlijke appelgebakken waarvan 75% van de opbrengst gaat naar het PMC. wil je meer weten over de actie? ga dan naar de website van GerryGebak. 

Loopt het water je meteen in de mond en wil je ook bijdragen aan dit mooie initiatief? Kies dan een van de 3 type appeltaartjes en bestel via gerrygebak@gmail.com!  

Categorie├źn: Nieuws