DE WINNAAR VAN HET GROENE LINTJE 2020 IS… YVONNE BROUWERS!

Gepubliceerd door Hart van Voorkoop op

Als initiatiefnemer van Hart van Voorkoop heeft Yvonne dit jaar het Groene Lintje gewonnen! Samen met andere betrokken Voorkopers zijn de drie voorheen braakliggende terreinen in onze wijk Voorkoop omgetoverd tot 3 mooie groene terreinen waar lekker gespeeld, getuinierd, gesocialized etc kan worden. 

Yvonne is heel trots op haar lintje maar wil daarbij iedereen bedanken die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan Hart van Voorkoop. Want daarom is het zo’n succes! Van meedenken over de drie terreinen een aantal jaar geleden in de Saalamander, tot het verwijderen van onkruid op een van de klusdagen van afgelopen maand. En alle dingen die in de tussentijd zijn gedaan, en dat is heel veel. En ondanks dat we deze terreinen tijdelijk mogen gebruiken van de gemeente Culemborg, blijven we vol energie doorgaan met Hart van Voorkoop en hopen we dat iedereen nog zo lang mogelijk en met veel plezier van Hart van Voorkoop geniet!