Geslaagde buurtbarbecue

Gepubliceerd door Hart van Voorkoop op

Buurtbewoners rond de velden waar de voormalige Vrijstadhal, de Kaardebol en de Kon. Willem Alexanderschool hebben gestaan, hadden een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan een buurtbarbecue op zaterdag 1 september 2018, met als doel om elkaar als buurtbewoner beter te leren kennen en zo de cohesie te vergroten..

Om 17.00 uur kwamen de eerste buurtbewoners aanlopen en al snel volgden er meer.Er werd al snel kennis gemaakt en gezellig gekletst.En om 18.00 uur gingen de eerste stukken vlees op de barbecues.

Het was leuk om mensen te spreken die in je eigen straat wonen en waar je nog nooit een woord mee had gewisseld. Ook enkele bewoners van het Gezinsvervangend huis aan de Schapebloem deden mee met de bbq.

Rond 21.00 werd er opgeruimd en het bleek maar weer eens: vele handen maken het werk licht. Met een voldaan gevoel ging iedereen naar huis. “Dit moeten we vaker doen, zo’n barbecue”!